Dumlemuffins med bananfrosting

Barnsligt goda och roliga att baka!
12 st
2 dl vetemjöl
1 1/2 dl strösocker
1 1/2 tsk bakpulver
50 gram smör
1 dl mjölk
1 ägg
2 msk kakao
1 tsk vaniljsocker
6 st dumle
Frosting:
800 g florsocker
5 msk mjölk
50 g smör
2 tsk banan smakessens
1 tsk gul karamellfärg
Sätt ugnen på 175 grader.
Blanda alla torra igredienser förutom socker i en bunke, vispa upp ägg och socker i en annan bunke och blanda sedan ihop med de torra igrendienserna. Smält smör och häll ner mjölk och smör i bunken. Rör om.
Fyll 1/3 av formen med smet, lägg en halv dumle och fyll sedan 1/3 till så att det är totalt 2/3 med smet i formarna. Grädda i 22 min i mitten av ungen.
Medan dina cupcakes svalnar blandar du alla ingredienser till frostingen, smöret ska vara rumstempererat.









