Kyckling och fetaostpaj!

(null)

Paj passar till alla tillfällen, fest som vardag. Prova denna goda kyckling och fetaostpaj!
 
8 pers
Pajdeg:
3 dl mjöl
120 g margarin
3 msk vatten
 
Fyllning:
3 st kycklingfiléer 
1 paket fetaost
5 dl mjölk
5 ägg
1 kycklingbuljong
salt, peppar, grillkrydda
1 dl riven ost
 
Blanda mjöl, smör (rumstempratur) och vatten i en bunke, när det är klart gör du pajskalet.
Hacka med en gaffel i botten och förvara i kylen 30 min. Sätt ungen på 225 grader.
Grädda i mitten av ugnen i 10 min.
 
Skär kyckling till små tärningar, krydda med salt och grillkrydda. 
Blanda mjölk, ägg, bulong och salt och peppar. Ta ut pajskalet och häll i mjölkblandningen. Skär fetaosten i tärningar och häll ner den och kycklingen i pajen. Toppa med riven ost. Grädda 30 min.
 
Låt pajen stå i ca 15 min innan du börjar skära i den.