Crepes med svampfyllning

(null)

Barnsligt goda och framförallt enkla creps.

10 crepes
8 dl mjölk
3 dl mjöl
5 ägg
Smör att steka i
Salt

Fyllning
4 st burkar svampstuvning 
Champinjoner
Smör att steka i
Salt
Körsbärstomater 
2 dl riven ost

Blanda mjölk, mjöl, ägg och salt i en bunke till en jämn smet.
Stek sedan i smör till 10 jämna och fina crepes. Låt svalna.

Sätt ungen på 225 grader.
Hacka champinjonerna och fräs i smör, salta.
Klicka sedan på stuvningen i varje pannkaka, häll över champinjoner och rulla ihop. Lägg i ugnsform och strö över ost. Lägg tomaterna runt.

Tillaga i mitten av ugnen i ca 10 min.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


(null)

(null)



Kommentera här: