Pepparkaksrulltårta med lingonfyllning

Perfekta julfikan!
Ca 12 bitar
3 ägg
2 1/3 dl socker
2 dl vetemjöl
1 msk grädde
2 tsk bakpulver
1 tsk kanel
3 msk pepparkakskrydda
Fyllning
1 dl lingon
1.5 dl grädde
1 dl creme fraiche
Toppa med
2 dl grädde
Granatäpple
Sätt ugnen på 250 grader.
Visp upp ägg och socker med elvisp.
Blanda torra ingredienser i en annan bunke, rör ner mjölk. Blanda ihop smeterna.
Lägg smörpapper på en långpanna, häll över smeten.
Grädda i mitten av ugn i ca 5 min.
Häll socker och smörpapper och vänd smörpappret som kakan ligger på så den ligger på det nya pappret istället.
Vispa upp grädde, blanda i creme fraiche och sylt. Bre över kakan.
Skär upp i bitar, klicka på grädde och strö över granatäpple.