Sega chokladsnittar med halvssalt

(null)

Goda, sega chokladsnittar toppade med Marabous fudge havssalt.
 
30 st
150 g Marabou fudge halvvsalt (toppa med)
100 g smör
2.5 msk ljus sirap
1 1/2 dl socker
2 dl mjöl
2.5 msk kakao
1/2 tsk bakpulver
2 tsk vaniljsocker
1 krm salt
 
Sätt ungen på 180 grader.
 
Värm smöret i ca 20 sek. Vispa upp med socker. I med sirap.
Blanda alla torra ingredienser (inte marabou) och rör ner i smeten.
 
Fördela smeten i två avlånga kakor på en plåt med bakplåtspapper.
Hacka chokladen och strö över, tryck ned något.
 
Baka i mitten av ugn i ca 9 min.
 
Dela till snittar innan kakorna hunnit svalna helt.

(null)

(null)

Kommentera här: