Enchiladas med kyckling

(null)

Så krämigt och gott!

8 stora enchiladas
1 kg färsk kyckling
3 msk smör
8 st stora tacobröd
1 påse tacokrydda
4 vitlöksklyftor 
1 förpackning creme fraiche paprika & chili 
1 förpackning creme fraiche parmesan & vitlök
1 förpackning creme fraiche tomat & basilika
1 röd paprika
1 gul paprika
1 burk majs
1 dl riven mozzarella
5 dl riven gratängost 
Salt peppar
1 msk socker

Skär kyckling i bitar, fräs i smör i en panna. Strö över tacokryddan och låt puttra i ca 10 min.

Häll ned kycklingen i en gryta. I med riven vitlök och creme fraiche. Rör om.
I med hackad paprika, mozzarella och majs. Salta peppra, strö över socker. Rör om ordentligt.

Låt grytan svalna.

Sätt ungen på 175 grader.

Lägg bröden i en ugnsform, lägg kycklingen i mitten av varje bröd och rulla ihop. Strö över osten och tillaga i ugn ca 15 min.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)